Besök full hemsida

Barnens Handelsbod

Ingen vanlig leksaksaffär

MENY
Ingen Vanlig Leksaksaffär

Välkommen

Snart är det vår!

Det blev ett snöigt sportlov. Härligt! Men nu längtar vi efter våren.

I Handelsboden har vi fyllt på i alla hyllor och butiken är proppfull av roliga saker. Vi har varit både på Formexmässan i Stockholm och den gigantiska leksaksmässan Spielwarenmesse i Nürnberg. Och vi har hittat massor av nya saker såklart. 

Nu börjar vi packa fram påsken. I år blir den extra fin. Vi har både påskpynt och påskpyssel. Missa inte våra otroligt fina påskharar med kompisar.

Du vet väl att du kan köpa din alldeles egna sjöjungfrusimfena hos oss. Använd den i simhallen eller på semesterresan i väntan på vår alldeles egna sommar. Titta på YouTube och Fin Fun Mermaid så förstår du hur kul det är!

Vi har tokfylltpå med slime, putty och studslera i alla former. Och pysselsaker och pussel och ritmaterial och kalaspresenter och foam clay-lera och småbilar och gosedjur och utklädningskläder och dockor och bygglek och smyckeskrin och.... Ja, proppfullt som sagt.

Och äntligen, vårkollektionen från både Du Milde och Margot har börjat trilla in. För att få plats så rear vi tidigare kollektion. Kom och fynda eller unna dig något av det sprillans nya. Och vårens kashmirponchos har också anlänt. En härligt färgpalett. Man vill ha en av varje!

Det är lika bra du kommer hit. Det blir roligt!

Vi ses!

Lena, Maria, Pirre, Elvira med flera

 

 

Glöm inte att följa oss på INSTAGRAM  och Facebook för tätare uppdateringar. 

Ingen Vanlig Leksaksaffär
Docka
Dront