Barnens Handelsbod

Ingen vanlig leksaksaffär

Ingen Vanlig Leksaksaffär

Välkommen

Äntligen höst!

Det vackra vädret fortsätter och vi njuter.

Men Handelsboden laddar för inomhusaktiviteter och för julen såklart. Den, julen, är här snabbare än man kan tro! Men först är det ju Halloween - vi har dukat upp med lite läskigt, men inte för läskigt såklart. Lite roligt att pynta med och självklart utklädning. Men man behöver ju inte vara läskig på Halloween, man kan vara gullig också!

Hyllorna i butiken dignar av roliga saker. Vi har massor av roliga spel, både sällskapsspel och våra favoriter - de kluriga enmansspelen. Och såklart har vi  pussel, pyssel, bygglek, badlek, bilar, åkmojänger, dockor, böcker, glitter och glamour... Och du vet väl att det är vi som säljer de alldeles fantastiska sjöjungfrusimfenorna från FinFun?

Och äntligen, höstens klänningar från både Margot och DuMilde är här. Måste provas för att du ska förstå hur fantastiska de är. Passa också på att fynda en pyjamas från Pip Studio - nu rear vi kvarvarande för att göra plats för de nya som trillar in vilken dag som helst. Och hurra, vi har äntligen hittat snygga väskor - mest för vuxna. Och plånböcker. Och vi har också fått hem vinterns bästa plagg - UHIP-jackorna och kapporna.

Det är lika bra du kommer hit. Det blir roligt!

Vi ses!

Lena, Maria, Pirre, Elvira med flera

 

 

 

 

Glöm inte att följa oss på INSTAGRAM  och Facebook för tätare uppdateringar. 

Ingen Vanlig Leksaksaffär
Docka
Dront