Barnens Handelsbod

Ingen vanlig leksaksaffär

Ingen Vanlig Leksaksaffär

Välkommen

VI HAR FEL PÅ VÅR TELEFON!!!!

Om du behöver nå oss så kontakta oss antingen via facebook, instagram eller info@barnenshandelsbod.se

Vi får hoppas att TELE2 löser problemet som nu har pågått sedan i tisdags...

STOPPA PRESSARNA!!!! Äntligen är den tillbaka -  POO POURRI, den fantastiska toasprayen som jobbar i förebyggande syfte. Helt enkelt ett måste i varenda badrum, för allas väl och ve. Perfekt resesällskap också.

Snart sportlov. Då har vi såklart fyllt upp hyllorna med massor av spel och pussel och pyssel. Ifall man nu inte lyckas ta sig till nåt snörikt landskap. Gör man det och hellre är utomhus då har vi såklart stjärtlappar!

Som alltid har vi, förutom alla spel, pussel och pyssel, också utklädningskläder, bilar och garage, roliga djur, dockor, kulbanor, bygglek, experiment, böcker, bebisgrejor, gosedjur,,,  Och du vet väl att det är vi som säljer de alldeles fantastiska sjöjungfrusimfenorna från FinFun? Numera har vi också extra dräkter till dig som vill förnya din fena! Och vi har nog Stockholms - kanske Sveriges - största sortiment av de otroligt populära Our Generationdockorna med tillbehör. Roligaste nyheten - en bowlinghall!!

Har du sett våra alldeles underbara käpphästar? Handgjorda i fårskinn och ull. Små i maten, lättryktade och tydligen ganska lättdresserade. Nu håller vi tummarna för att det snart blir invigning av norrorts första käpphästridbana. Den man byggt på Galoppen (eller Täby Park som det visst heter numera.)

För vuxna - självklart har vi fortfarande de otroligt snygga och välsittande plaggen från Du Milde och Margot. Vi har lite rea på vinterns kollekton så att vi får plats med det nya inför våren. Så himla mycket snyggt. Och vi har också de allra skönaste pyjamasarna och det allra blommigaste porslinet från Pip Studio. Och såklart även våra otroligt populära kashmirponchos i en massa härliga färger.

Det är lika bra du kommer hit. Det blir roligt!

Vi ses!

Lena, Maria, Pirre med flera

 

 

 

 

Glöm inte att följa oss på INSTAGRAM  och Facebook för tätare uppdateringar. 

Ingen Vanlig Leksaksaffär
Docka
Dront