Barnens Handelsbod

Ingen vanlig leksaksaffär

Ingen Vanlig Leksaksaffär

Välkommen

Sol och värme och sommarlov!

I Handelsboden har vi fullt av roliga uteleksaker. Enhjulingar, gå-på-lina-lina, såpbubblor, hopprep, kendamas, devil sticks, yoyos, roliga vattensprutmojänger, fantastiska ringklockor till cykeln, simglasögon... Vi har verkligen laddat.

Nu är det hög tid att prova ut din alldeles egna sjöjungfrusimfena. Bäst att vara kittad så fort badsäsongen drar igång på riktigt. Titta på YouTube och Fin Fun Mermaid så förstår du hur kul det är!

Sommarens "måstegrej" infinity ring finns såklart hos oss. Kom och prova den.

Såklart har vi en massa roligt för inomhuslek också. Bygglek, pussel, pyssel, utklädningskläder, leklera, slime, studslera, juveler, bilar, grävskopor, babylek och hur mycket annat som helst. Och äntligen har nyheterna från Our Generation kommit in ihop med alla superroliga saker till djurfamiljerna Woodzeez!

Hela vårens och sommarens kollektion av både Du Milde och Margot finns nu i butiken. Och vårens kashmirponchos har också anlänt. En härlig färgpalett. Man vill ha en av varje! Och har du inte redan köpt en pyjamas från holländska Pip Studio så är det hög tid att köpa en nu. Eller kanske en av deras svala, härliga blusar.

Det är lika bra du kommer hit. Det blir roligt!

Vi ses!

Lena, Maria, Pirre, Elvira med flera

ÖPPETTIDER I MIDSOMMAR

Torsdag 10-16 ca

Midsommarafton och midsommardagen har vi stängt för att fira midsommar!

 

 

 

 

Glöm inte att följa oss på INSTAGRAM  och Facebook för tätare uppdateringar. 

Ingen Vanlig Leksaksaffär
Docka
Dront