Besök full hemsida

Barnens Handelsbod

Ingen vanlig leksaksaffär

MENY
Ingen Vanlig Leksaksaffär

 

...och lite för vuxna

 Även om Barnens Handelsbod i första hand är en butik för barn, så kan vi inte låta bli att ta in lite annat också. Vi har märkt att många uppskattar vårt lilla hörn med saker för vuxna. Vi har till exempel alltid en liten kollektion kläder (än så länge håller vi oss till damkläder!). Vi tar in en liten kollektion av kläder vi själva gillar och som du inte hittar i de stora butikerna förstås. Några få av varje sort för att det ska kännas lite speciellt.

Dessutom försöker vi att alltid ha små braiga "gåbortspresenter". Det kan vara lite extra gott godis, härliga doftljus, välgörande tvålar eller nåt annat praktiskt eller bara lyxigt. Och de riktigt kluriga spelen är ju lika roliga för vuxna. Och plåtdjuren, otroligt coola plåtfigurer tillverkade av återvunna oljefat. Handgjorda, i australiensisk design - varje figur är unik.

Vi har alltid en stång fylld av våra härliga kashmirponchos, supersnygg modell med knappar och i en massa härliga färger. Och missa för allt i världen inte världens skönaste pyjamasar - från Pip Studio.

En favorit som vi väntat på länge nu är den magiska toasprayen POO POURRI, som jobbar i preventivt syfte. Några spray i toaletten, innan du gör det du ska, gör att en väldoft sprids i rummet istället för den mindre angenäma odören...

 

Ingen Vanlig Leksaksaffär
Docka
Dront