Besök full hemsida

Barnens Handelsbod

Ingen vanlig leksaksaffär

MENY
Ingen Vanlig Leksaksaffär

 

...och lite för vuxna

 Även om Barnens Handelsbod i första hand är en butik för barn, så kan vi inte låta bli att ta in lite annat också. Vi har märkt att många uppskattar vårt lilla hörn med saker för vuxna. Vi har till exempel alltid en liten kollektion kläder (än så länge håller vi oss till damkläder!). Vi tar in en liten kollektion av kläder vi själva gillar och som du inte hittar i de stora butikerna förstås. Likadant gör vi med smycken. Några få av varje sort för att det ska kännas lite speciellt.

Dessutom försöker vi att alltid ha små braiga "gåbortspresenter". Det kan vara lite extra gott godis, härliga doftljus, snygga shoppinglistor eller nåt annat praktiskt eller bara lyxigt. Och de riktigt kluriga spelen är ju lika roliga för vuxna. Och plåtdjuren, otroligt coola plåtfigurer tillverkade av återvunna oljefat. Handgjorda, i australiensisk design - varje figur är unik.

Vi har fyllt på med våra härliga kashmirponchos, supersnygg modell med knappar och i en massa härliga färger. Nu har vi även tröjor och halsdukar i samma härliga kvalitet. Och missa inte klänningarna från de två danska märkena Margot och Du Milde. Måste bara upplevas.

Lagom till jul har vi också fått vinterns kollektion av pyjamasar från Pip Studio. Och vi har även vinterplaggen från Täby-märket UHIP.

 

Ingen Vanlig Leksaksaffär
Docka
Dront