Besök full hemsida

Barnens Handelsbod

Ingen vanlig leksaksaffär

MENY
Ingen Vanlig Leksaksaffär

Vi som jobbar i Täbybutiken

Lena…

…även kallad chefen, och ”mamma” till hela Barnens Handelsbodskonceptet.

Förutom att jobba i och med butiken spenderar hon helst tid med familj och vänner. Eller kanske ännu hellre på hästryggen. Eller med raska promenader och hörbok i öronen!

Hon är stolt mor till de numera vuxna gossarna Jonatan född -89 (numera utflyttad till Västerås) och Pontus född -91. Hemma huserar också mannen Jörgen och katterna Saga och Torbjörn ”Sunkan” Sundkvist samt vildkatten Sigge.

Maria…

…lillasyster till Lena och Handelsboden trogen sedan 2001! Bor ett stenkast från jobbet och är Lenas högra hand.

Ses gärna stavandes längs Rönningesjön eller fixandes med hus och hem - alltid med ett nytt projekt på gång! Familjen består av maken Magnus, Elvira född -98 och Fabian född -00 och schäferhunden Bono, vädurskaninen Stampe samt nytillskottet, dvärghamstern Zlatan. Längtar alltid efter sommaren och framförallt sommarstället i Söderhamns skärgård.

Ulrika…

…har jobbat i Handelsboden JÄTTELÄNGE och är fullkomligt oumbärlig. Flänger mellan Resarö och Täby och en och annan sväng till Vendelsö. Hemma finns maken racer-Rickard och till och från barnen Emma född -92, Lisa född -94 samt Max född -97. Och så hunden Kasper förstås. Flitig på gymmet och oerhört effektiv oavsett vad hon tar sig för. Och alltid glad!

 

Ingen Vanlig Leksaksaffär
Docka
Dront