Besök full hemsida

Barnens Handelsbod

Ingen vanlig leksaksaffär

MENY
Ingen Vanlig Leksaksaffär

Välkommen

Burr, nu blev det ju riktigt ruggigt!

Alla Helgons dag har vi öppet som vanligt - 10-15!

I Handelsboden laddar vi för inomhusaktiviteter och för julen såklart. Den, julen, är här snabbare än man kan tro! Vår vana trogen så julpyntar vi inte butiken förrän till första advent. Men självklart har vi julpapper till tidiga klappar och vi lovar, adventsfint, julpynt och annat kommer att smygas fram tidigare.

Hyllorna i butiken dignar av roliga saker. Vi har massor av roliga spel, både sällskapsspel och våra favoriter - de kluriga enmansspelen. Och såklart har vi  pussel, pyssel, bygglek, badlek, bilar, åkmojänger, dockor, böcker, glitter och glamour... Och du vet väl att det är vi som säljer de alldeles fantastiska sjöjungfrusimfenorna från FinFun? Och vi har nog Stockholms - kanske Sveriges - största sortiment av de otroligt populära Our Generationdockorna med tillbehör.

Och äntligen, höstens och vinterns klänningar från både Margot och DuMilde är här. Måste provas för att du ska förstå hur fantastiska de är. Och mycket efterlängtade är vinterns kollektion av de superhärliga pyjamasarna från Pip Studio. Så värt att unna sig en - eller flera. Och hurra, vi har äntligen hittat snygga väskor - mest för vuxna. Och plånböcker. Och vi har också fått hem vinterns bästa plagg - UHIP-jackorna och kapporna. Och så kashmirponchos och halsdukar - i massor av färger.

Det är lika bra du kommer hit. Det blir roligt!

Vi ses!

Lena, Maria, Pirre, Elvira med flera

 

 

 

 

Glöm inte att följa oss på INSTAGRAM  och Facebook för tätare uppdateringar. 

Ingen Vanlig Leksaksaffär
Docka
Dront