Besök full hemsida

Barnens Handelsbod

Ingen vanlig leksaksaffär

MENY
Ingen Vanlig Leksaksaffär

Välkommen


 

HURRA, äntligen är det sommar!

Våren har varit fylld av härligt firande, massor av kalas för födelsedagsbarn, dop och namngivning, studenter, konfirmander... Och vi älskar ju kalas!

Butiken är, som alltid, proppfull av roliga, kluriga, kreativa, byggiga, kladdiga, färgiga och alla möjliga andra saker. För utelek har vi bollar, hoppstyltor, grävskopor, jojos, kendamas, steggolf, styltor, såpbubblor, rockringar, kulor, luppburkar, förstoringsglas, håvar och en massa annat. Som vanligt kommer det in nya grejor flera gånger i veckan.

Vi har ett jättesortiment av vår supersuccé Our Generation. Jättefina dockor med roliga tillbehör. Kul nyhet är OG-dockornas "lillasyster" Lori, lika fina men i en mycket mindre skala.

För alla er som älskar våra klänningar från de två danska märkena Du Milde och Margot - vi har fortfarande kvar av sommarens kollektion. Kom in och hitta din nya favvoklänning. Och vi har också de fantastiska sovplaggen från PIP Studio. Är du inte redan beroende så lär du bli det när du provar. Såklart har vi också en härlig palett av våra supersnygga kashmirponchos.

Allra nyast i hyllorna är de urcoola ryggsäckarna och pennskrinen från EggMania. Riktigt snygga med roliga "legopluttar" som man kan styla sin ryggsäck med. Sprillans nytt i Sverige. Smart att redan nu fixa nya skolväskan!

Men framför allt har vi leksaker i massor. Bygglek, pussel, pyssel, utklädningskläder, spel, bilar, pruttlera, böcker, klurigheter, glitter och glamour, ritmaterial, smyckeskrin, skattkistor, babylek, gosedjur, speldosor... Och ja, vi har de helt tokigt populära snurrorna - spinners!!

Det är lika bra du kommer hit. Det blir roligt!

Vi ses!

Lena, Maria, Pirre, Karin med flera

Från och med måndagen den 3 juli har vi sommaröppettider i Handelsboden!

Tisdag-fredag 11-17

Lördag-måndag har vi STÄNGT

Lördagen den 5 augusti återgår vi till ordinarie öppettider igen.

Följ oss på Facebook och Instagram för tätare uppdateringar. 

Ingen Vanlig Leksaksaffär
Docka
Dront