Besök full hemsida

Barnens Handelsbod

Ingen vanlig leksaksaffär

MENY
Ingen Vanlig Leksaksaffär

Välkommen

Snart kommer TOMTEN!

Härligt, snart är det jul.

Vi står i tät kontakt med Tomten och Handelsboden är alldeles proppfull av roliga saker. Vi har alltid fullt av alla våra favoriter som kaplastavar, länkar, pussel, pyssel, kluriga spel, roliga sällskapsspel, utklädningskläder, gosedjur, bebislek, bilar och kalaspresenter.

Rolig nyhet är Li'L Woodzeez - otroligt gulliga djurfamiljer med fantastiska tillbehör. Och så är vi oerhört exalterade och lyckliga över att vi lyckats få hem "riktiga" sjöjungfrusimdräkter. Finns för både barn och vuxen. I simhallen eller på solsemestern - eller kanske i badkaret!

Sortimentet av supersuccén Our Generation är välfyllt och mer är på väg in. Och äntligen har vi fyllt på med våra älskade Corolledockor.

Vi har också fått in en alldeles magisk lera - Mad Mattr - som bara måste upplevas. Och självklart har vi slajm - både färdig och sån du tillverkar själv!

Vi är en leksaksaffär men vi kan ju inte låta bli det där med vuxenkläder. Vinterns alla fantastiska klänningar från de två danska märkena Margot och DuMilde hänger uppe, och vi har både kashmirponchos och härliga halsdukar. Då kan man ju tycka att det borde räcka, men vi har även hängt upp vinterns jack- och kappkollektion från Täbymärket Uhip ihop med härliga pyjamasar från holländska PiP. Vilka julklappar!

Du kan helt enkelt klara alla höstens kalas OCH alla dina julklappar i Handelsboden!

Från och med den 20 november har Handelsboden öppet ALLA DAGAR FRAM TILL JULAFTON!

Följ oss på INSTAGRAM - där får du ett nytt julklappstips varje dag fram till julafton.

Det är lika bra du kommer hit. Det blir roligt!

Vi ses!

Lena, Maria, Pirre, Elvira, Karin med flera

 

Följ oss på Facebook och Instagram för tätare uppdateringar. 

Ingen Vanlig Leksaksaffär
Docka
Dront